Welkom in de gezelligste en mooiste erotische danceclub van de hele Benelux

***Erotic Palace 7Sins Maaseik***

Logo website

Erotic Palace 7 Sins Maaseik is een club met een nieuw begrip voor het andere uitgaan, in een zeer moderne en verzorgde erotische dancing die de trend voor uitgaan met spannende extra´s en vertier exploteert met een gezellige bar, een swingende dansvloer, een ruime en spraakmakende buiten area met luxe aan faciliteiten, een wellness en de nodige thema kamers, kortom plezier voor een ieder op zijn/haar eigen manier.

7Sins staat vooral voor “sfeer die je nergens anders zult beleven, muziek die je nergens anders hoort.

” Eenmaal binnen voel je binnen een mum van tijd het “thuiskomen” gevoel. 

Kom je voor de eerste keer naar onze club, dan zal indien gewenst onze gastvrouw jullie met liefde rondleiden.

Grote Parking
Onze grote ruime parking heeft voldoende plaats voor personenwagens en campers/mobilhomes direct aan de club gelegen.
Wie met de camper/mobilhome komt heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis elektriciteitsaansluiting en is voorzien van camera bewaking.

Stijlvol
De grote stijlvolle bar met zithoeken is dan de ideale plek om nieuwe contacten te leggen en je van allerhande lekkers te voorzien. Contact maken kan ook op en rondom de dansvloer waar onze speciaal geselecteerde dj’s zorgen voor een opzwepende, sensuele en erotische sfeer. Naast de dansvloer hebben we aansluitend een rokersruimte gecreérd die volledig van ramen is voorzien waardoor je het gevoel van samen zijn niet verspeelt met gelijkgestemde gasten en je je ogen kan blijven richten op dat wat jou opwind.

Achter de rokersruimte heb je de doorgang naar onze wellness en onze spraakmakende tuin waar nog een outdoor jacuzzi, luxe lounge bedden en een blokhut tot jullie beschikking staat. Badjassen hangen tot jullie beschikking of vraag er naar bij de receptie.

Airconditioning aanwezig in diverse ruimtes.

Lockers
Op de eerste verdieping hebben we elektronische lockers waar jullie je rustig kunnen omkleden wanneer je dit wilt. De lockers kunnen jullie afsluiten met een eigen gekozen 4 cijferige code dus geen gedoe met sleuteltjes.

Thema kamers aanwezig... 
De kamers op de eerste en tweede verdiep zijn stijlvol en warm ingericht. Jullie kunnen kiezen tussen een intieme kamer of een ruimte waar je met meerdere gelijkgestemde op ontdekking kan gaan. 

Buffet
Een warm en koud buffet staat gedurende de hele avond tot beschikking en verwenen jullie zo nu en dan met allerhande lekkers zoals;

fingerfood, shotjes, fruit of waterijs.

Verjaardag vieren bij ons?
Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden !!!

Nieuwsgierig maar heb je nog drempelvrees ?

Trek dan gewoon je stoute schoenen aan en kom onze club bezoeken zonder dat je gelijk uit de kleren hoeft te gaan!
Wij verwelkomen jullie graag en garanderen je een leuke, relaxte maar toch en spannende avond uit in Erotic Palace 7 Sins Maaseik !!

Graag tot ziens in onze club!
Groet, het 7Sins team.

 

  facebook logo   B4 logo