zaterdag 17 maart ***sinner swingers***

 
***Sinner Swingers***
 
Openingsuren:  21.00 u – 05.00 u     Leeftijd: 21 +
 
Een avond speciaal voor de swingers onder jullie. Als actief koppel zal je hier vandaag zeker gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Een avond waar alles kan en alles mag maar niets moet!! Laat jezelf gaan op de dansvloer of in één van de speelkamers. Koppels, die nieuwsgierig zijn en graag de sfeer eens willen opsnuiven, kom het beleven en misschien laat jij wel meeslepen in dit lekker geil spel naar onverwachte en spannende momenten.
 
Dj's vandaag zijn JJ en Dj Derks!!!
 
 
 
 
 
 
All Inclusive:
Wij bieden u een all-in concept van alle A - label dranken, frisdranken, sterke dranken, bieren of Prosecco en allerhande fingerfood en warm en koud buffet.
Tevens kan je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals jacuzzi’s, luxe lounge bedden, speelruimtes, handdoeken, douches, lockers en parkeren met cameratoezicht direct aan de club gelegen.
LET OP: Drank en kledij zijn niet toegestaan in de jacuzzi.
 
Prijzen All Inclusive:
* Koppel:  € 75,-
* Koppel + single man:  € 150,- (koppel is verantwoordelijk voor de single man en hij mag niet alleen naar de speelruimtes)
* Single dames:  € 25,-
* Single man alleen niet toegelaten op dit evenement.
KOPPELS DIE BINNEN ZIJN VOOR 21.30u KRIJGEN € 15,- KORTING!!!
SDC leden die zich inschrijven en hun bracelet dragen genieten vanaf 21.30 uur van € 5,- korting.
 
Dresscode:
* Verplichte lingerietijd vanaf 22.30 u. voor al onze gasten
* Dames: lekker sexy nightlife, clubwear, topless...
* Heren: sexy,  hot of hippe boxershort, club- of partywear...
Lenie van Body Design is vanavond in de club met sexy lingerie en clubwear, zowel voor dames als voor heren, aan dynamische prijzen.
 
Reservaties:
Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus inschrijven maar.
Leuk als jij je inschrijft, zo kunnen wij steeds voldoende personeel voorzien.
 
Wie met de camper/ mobilhome komt krijgt GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.
 
Overnachten:
Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
In samenwerking met B&B De Beekvallei kunnen jullie aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt is € 75,- Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck 14.00 uur ten laatste. Jullie kunnen de kamer rechtstreeks boeken per telefoon op nr +31 (0)614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/7Sins
 
Navigatie:
Geef het adres Houtweg Maaseik in. Eens op de Houtweg rijdt u almaar rechtdoor, een brug over en dan naar links. U ziet Erotic Palace 7 Sins op u rechterkant.