zaterdag 24 maart ***couples only***

***Couples Only***
 
Openingsuren:  21.00 u – 05.00 u     Leeftijd: 21 +
 
 
Staan jullie open om nieuwe koppels te ontmoeten en samen er een lekker feestje van te maken? Dan is deze avond zeker iets voor jullie. Uitdagende, mooie, lekkere koppels die houden van een uitdaging. Een spannende avond waar je elkaar beter kan leren kennen, dingen van elkaar kan ontdekken en samen genieten. Eens het feest goed op gang is kunnen jullie boven in een van onze speelruimtes nog meer op ontdekking gaan naar jullie wildste fantasieën. 
 
 
 
Resident DJ Pascal Rutten. 
Een set van deze geweldige dj staat bol van de pumping sound of housemusic, van groove tot trance, 80's of 90's.
 
 
 
All Inclusive:
Wij bieden u een all-in concept van alle A - label dranken, frisdranken, sterke dranken, bieren of Prosecco en allerhande fingerfood en warm en koud buffet.
Tevens kan je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals jacuzzi’s, luxe lounge bedden, speelruimtes, handdoeken, douches, lockers en parkeren met cameratoezicht direct aan de club gelegen.
LET OP: Drank en kledij zijn niet toegestaan in de jacuzzi.
 
Prijzen All Inclusive:
* Koppel:  € 75,-
* Single dames:  € 25,-
* Single man alleen niet toegelaten op dit evenement.
KOPPELS DIE BINNEN ZIJN VOOR 21.30u KRIJGEN € 15,- KORTING!!!
SDC leden die zich inschrijven en hun bracelet dragen genieten vanaf 21.30u van € 5,- korting.
 
Dresscode:
* Verplichte lingerietijd vanaf 22.30 u. voor al onze gasten.
* Dames: lekker sexy nightlife, clubwear, topless...
* Heren: sexy,  hot of hippe boxershort, club- of partywear...
Lenie van Body Design is vanavond in de club met sexy lingerie en clubwear, zowel voor dames als voor heren, aan dynamischr prijzen.
 
Reservaties:
Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus inschrijven maar!
Leuk als jij je inschrijft, zo kunnen wij steeds voldoende personeel voorzien.
 
Wie met de camper/ mobilhome komt krijgt GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.
 
Overnachten:
Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
In samenwerking met B&B De Beekvallei kunnen jullie aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt is € 75,- Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck 14.00 uur ten laatste. Jullie kunnen de kamer rechtstreeks boeken per telefoon op nr +31 (0)614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/7Sins
 
Navigatie:
Geef het adres Houtweg Maaseik in. Eens op de Houtweg rijdt u almaar rechtdoor, een brug over en dan naar links. U ziet Erotic Palace 7 Sins op u rechterkant.