zondag 22 april ***sunday lovers secret lovers***

***Sunday Lovers Secret Lovers***
 
Openingsuren: 14:00 uur tot 24:00 uur
 
 
Heb jij nog geen kennis gemaakt met Sunday Lovers of met de club Erotic Palace 7Sins Maaseik, laten we je dan een geheimpje vertellen.....
 
Erotic Palace 7Sins Maaseik is een club waar je kennis kan en mag maken met het andere uitgaan, uitgaan op een manier waar je jezelf mag wezen ´sexy en uitdagend´. 
Zodra je deze club binnen komt zul je warm worden ontvangen door één van de medewerkers(sters) en zal je een eventuele rondleiding krijgen door de club binnen en buiten. 
Binnen in de club staat een warm/koud buffet voor je klaar om je innerlijke ik te vullen met allerhande lekkers. 
Maak tevens kennis met één van de bardames deze je met liefde voorziet van een lekker koud drankje en geniet gelijkertijd van de heerlijke en gangbare muziek deze je zullen omarmen met dat gene waar Sunday Lovers om bekend staat. Muziek deze je mee neemt naar het onbekende, teas en pleas. Schitter onder de spotlights en dans op de vrolijke beats. 
 
 
DJ JJ - MIDIX - DJ DERKS - STE-VAN - ROBBIE RHYTMO & GUEST DJ JACK BLACK
 
 
Naast de grote dansvloer begeeft zich een rokersruimte, wellicht zal hier de aandacht afleiden naar buiten waar zich een 2tal luxe en heerlijk warme jacuzzi´s bevinden omringd door vele lounge bedden. Eenmaal lekker relaxt is er ook nog eens de mogelijkheid je terug te trekken naar de sfeervolle playrooms deze zich boven bevinden. 
 
Kortom Sunday Lovers biedt je de mogelijkheid om kennis te komen maken met onze resident dj´s, de sfeervolle ambiance en luxe faciliteiten van Erotic Palace 7Sins Maaseik omringd met gelijkgestemde gasten!
 
 
Vandaag  gaan we vroeger open en kunnen we weer genieten van de exotische tuin met een lekkere BBQ!!!
 
 
All Inclusive:
Wij bieden u een all-in concept van alle A – label dranken, frisdranken, sterke dranken, bieren of Prosecco.
Allerhande fingerfood en warm of koud buffet.
Tevens kan je genieten van alle faciliteiten zoals in- & outdoor jacuzzi, sauna, luxe lounge bedden, speelruimtes, handdoeken, douches, lockers en parkeren met cameratoezicht direct aan de club gelegen.
LET OP: Drank, kledij en roken zijn niet toegestaan in de jacuzzi's en sauna.
 
 
Entree prijzen zijn all inclusief:
Koppel € 75,-
Single dame € 25,-
Single mannen € 85,-
SDC leden die zich inschrijven en hun bracelet dragen genieten van € 5,- korting op de entreeprijs.
Mannen in een groepsverband worden niet toegelaten !!!
 
Dresscode gelijk na binnenkomst:
Sexy lingerie/ party clubwear of je eigen creativiteit, leuk zouden we vinden deze zondag in het wit met een vleugje oranje gekleed te komen, wit voor SFEER en een vleugje oranje om de koning van onze Nederlandse gasten te eren ;-)
 
Reservaties:
Hoe meer zielen hoe meer vreugde, dus inschrijven maar!
 
Het is wenselijk, maar niet verplicht, dat klanten zich van tevoren inschrijven.
 
Wie met de camper/ mobilhome komt heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.
 
Overnachten: 
In samenwerking met B&B De Beekvallei kunnen jullie aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt is € 75,- Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck van uiterlijk 14.00 uur. Jullie kunnen de kamer rechtstreeks boeken per telefoon op nr +31 (0)614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/7Sins
 
Navigatie:
Geef het adres Houtweg Maaseik in. Eens op de Houtweg rijdt u alsmaar rechtdoor, een brug over en dan naar links. U ziet Erotic Palace 7 Sins op u rechterkant.
 
Graag tot ziens in 
Erotic Palace 7Sins Maaseik 
Herenlaakweg: 64
3680 Maaseik België
Voorzien van een grote parking met camera toezicht.