Vrijdag 19 april ***Xscape on Friday "Full Moon Edition"***

Openingsuren: 21:00 - 03:00 uur    Leeftijd: 21+

 

Wil jij ook eens op vrijdag ontsnappen van thuis of niet meer aan de bar zitten in een bruin café? Ben je misschien ook op zoek naar een andere manier van uitgaan, iets anders dan anders? Wil je iets meer spanning en erotiek opzoeken?

Dan heb je geluk want komende nacht schijnt de maan weer in volle glorie. De volle maan zorgt voor een balans tussen man en vrouw en lijkt het eb en vloed tot innerlijke aantrekkingskracht. Sommige mensen voelen bij volle maan een extra seksuele energie. Wil jij weten of jij deze energie ook voelt dan zeggen we maar één ding...

Wat heerlijk dat de volle maan uitgerekend in dit weekend valt en geniet in het maagdelijk wit (niet verplicht) op de gouwe ouwe dance classics uit de jaren 70', 80' & 90' gemixt met de vrouwvriendelijke beats van deze tijd gebracht door DJ JJ.

 


In onze club kan je dansen, teasen en pleasen of lekker relaxen in onze infrarood/ opgiet sauna en jacuzzi’s. wil je even rust, dan kun je terecht in onze gezellige verwarmde blokhut in onze spraakmakende tuin.

Wil je meer spanning en erotiek? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Bezoek hiervoor, onze speelkamers op de eerste verdieping (tevens douches) of op onze zolderverdieping (met cinema).

Wij bieden een all-in concept van alle A-label dranken;
Frisdrank, sterke dranken, bier,wijn of Prosecco en allerhande fingerfood en of een warm en koud buffet.
Tevens kun je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals:
* In- & outdoor jacuzzi’s;

* binnensauna;                       

* exotische tuin met luxe lounge bedden;

* diverse speelruimtes;

* cinema;               

* douches;               

* relax tuinhuis;

* lockers;

* rokersruimte;

* ruime parkeergelegenheid direct aan de club;

* AIRCONDITIONING in diverse ruimtes.

LET OP NIET TOEGESTAAN:
    * Geen drank, kleding en roken in sauna en jacuzzi’s;
    * geen drank en roken op de bovenverdiepingen;
    * buiten en bij de jacuzzi’s alleen plastic bekers gebruiken a.u.b.

 

Dit alles word je aangeboden aan een entreeprijs inclusief het gebruik van alle faciliteiten, drank en spijs. (Prijzen All Inclusive)
* Koppels & Gay stelletjes: €  50,-
* Single dames & T-Girls: € 25,-
* Travesties & Shemale: € 25,-
*Single heren: € 75,-
Heren in groepsverband kunnen geweigerd worden.

 

Dresscode:
Vanaf binnenkomst geldt er een verplichte dresscode voor al onze gasten wat inhoudt;

* Dames dresscode: lekker sexy nightlife, lingerie, club- of partywear of topless...
* Heren dresscode: sexy,  hot of hippe boxershort, club- of partywear...

 

Wie met de camper/ mobilhome komt heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.

 

Overnachten:
In samenwerking met B&B De Beekvallei kan je aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt type 1 is € 80,- ( normaal € 90,-) of voor type 2 met ontbijt en terras is € 90,- ( normaal € 100,-). Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck tot uiterlijk 12:00 uur. Je kan de kamer rechtstreeks boeken per telefoon +31 (0)614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/7Sins.

 

Navigatie:
Het makkelijkste is om niet ons werkelijke adres in te voeren maar om Houtweg te Maaseik in te geven in je navigatiesysteem. Als je dan eenmaal deze straat bent ingereden, dan blijf je alsmaar rechtdoor rijden tot je na ongeveer 1 km over een bruggetje komt. Hierna houd je links aan en na 300 meter zul je ons vinden aan de rechterkant. (Het werkelijke adres is de Herenlaakweg 64 in 3680 Maaseik maar de meeste navigatiesystemen sturen je verkeerd.)

TIP: Via de gratis te downloaden App “Waze” waarin je “Club 7 Sins” ingeeft rijd je perfect tot op onze parking.

Graag tot ziens op Xscape on Friday "Full Moon Edition".