zondag 23 december ***"the day before christmas"***

Openingsuren: 16:00 - 00:00 uur    Leeftijd: 21+

 

Na ons tweejarig bestaan “Sunday Lovers” komen we dit jaar nog eenmaal terug, om een dat wederom tot een klein succes is gebleken, feestelijk af te sluiten.

 

Denk jij nu al aan die sleur, aan die verplichtingen deze de feestdagen toch weer met zich meebrengen van tjeu daar gaan we weer, de hele dag thuis achter de kookpot hangen of verplicht bij je ouders/ schoonouders deftig te moeten tafelen?

 

Geniet dan gauw nog even feestelijk met ons mee tijdens “The Day Before Christmas” op zondag 23 december 2018 in Erotic Palace 7Sins Maaseik. Ook deze laatste editie van het jaar zullen een aantal van onze resident Dj’s aanwezig zijn om jullie een onvergetelijke Kerst te wensen. We zien jullie dan graag weer terug in het nieuwe jaar 2019, behalve deze Kersteditie zullen we wederom terugkeren op de laatste zondagen van de maand.

 

Heb jij deze club nog nooit bezocht,                           
Erotic Palace 7Sins is een club waar open-minded- en party people zich onder één dak bevinden en is geschikt voor koppels, single vrouwen en mannen waarvoor ze een spannend en erotisch concept voor het “andere” uitgaan hebben ontwikkeld.
Een concept waar erotiek en romantiek een nieuwe dimensie beleven, waar gasten komen voor de altijd gezellige en relaxte sfeer en waar je jezelf kan en mag zijn zonder dat er geoordeeld wordt. In deze club voel jij je direct thuis in een warme en comfortabele sfeer en waar je tevens gelijkgestemde gasten ontmoet.

 

Wij bieden een all-in concept van alle A-label dranken;
Frisdrank, sterke dranken, bier, wijn of Prosecco en allerhande fingerfood en of een warm en koud buffet.
Tevens kun je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals;
* Exotische tuin met luxe lounge bedden;

* in- & outdoor jacuzzi;

* binnen infrarood sauna;

* luxe lounge bedden;

* relax huisje in de tuin;

* diverse speelruimtes;

* douches;

* gratis lockers;

* ruime parkeergelegenheid direct aan de club;

* airconditioning in diverse ruimtes.

LET OP NIET TOEGESTAAN:

      * Geen drank, kleding en roken in sauna en jacuzzi’s;
      * geen drank en roken op de bovenverdiepingen;
      * buiten en bij de jacuzzi’s alleen plastic bekers gebruiken.

 

Entree:

* Koppels: € 65,-
* Single dame, T-Girl: € 25,-
* Single heren: € 85,-
SDC leden die zich inschrijven en hun bracelet dragen genieten van € 5,- korting op de entreeprijs.

Dresscode vanaf binnenkomst verplicht voor al onze gasten wat inhoudt;
* Dames: sexy nightlife, lingerie, party clubwear.
* Heren: hippe boxershort, party clubwear, sexy hot.

 

Wie met de camper/ mobilhome komt heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.

 

 

Overnachten:
In samenwerking met B&B De Beekvallei kun je aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt type 1 is € 75,- ( normaal € 90,-) of voor type 2 met ontbijt en terras is € 85,- ( normaal € 100,-) Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck tot uiterlijk 12:00 uur. Je kan de kamer rechtstreeks boeken per telefoon +31 (0)614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/7Sins.

 

 

Navigatie:                                                              
Het makkelijkste is om niet ons werkelijke adres in te voeren maar om Houtweg te Maaseik in te geven in je navigatiesysteem. Als je dan eenmaal deze straat bent ingereden, dan blijf je alsmaar rechtdoor rijden tot je na ongeveer 1 km over een bruggetje komt. Hierna houd je links aan en na 300 meter zul je ons vinden aan de rechterkant. (Het werkelijke adres is de Herenlaakweg 64 in 3680 Maaseik maar de meeste navigatiesystemen sturen je verkeerd.)

 

TIP: Via de gratis te downloaden App “Waze” waarin je “Club 7 Sins” ingeeft rijd je perfect tot op onze parking.

Graag tot zondag 23 december. Groet crew 7Sins/ Sunday Lovers.