zaterdag 16 februari ***Garden of Temptation - "Valentine Edition"***

Openingsuren: 21:00 - 05:00 uur     Leeftijd: 21+

 

KISS EVENTS keert na een klein jaartje weer terug in één van de meest besproken en spraakmakende club van België en Nederland Erotic Palace 7Sins te Maaseik en wel op zaterdag 16 februari 2019 met het thema:

“Garden of Temptation - Valentine Edition”

 

Heb jij je ware liefde al gevonden of wil je deze op de proef stellen en zoek je net naar dat beetje méér spanning, waan je dan in een omgeving van een zee van bloemen, liefde, erotiek en opzwepende beats. Deze wordt betoverd door één en al liefde.

Gelijk bij aankomst worden jullie gestreeld met vurige romantiek. Wij zorgen ervoor dat jullie liefdevol worden ontvangen en begeleid neer de locker-ruimte waar jullie je kunnen omkleden en jullie spulletjes veilig kunnen opbergen. Bij binnekomst wordt het op prijs gesteld dat iedereen op z'n best c.q. sexy/uitdagend gekleed zijn, denk hierbij aan:
- Voor de mannen: Chique b.v. zwarte pantalon met mooie blouse, T-shirt, blazer, colbert, gilet of mooi casual.
- Voor de dames: "dress to impress" lady's...! Zodat niemand jullie aandacht kan missen.

Jullie zullen worden omarmt in een oase van bloemen waar romantiek en erotiek hand in hand gaan. Waar al je zintuigen gestreeld wordenen jullie gelijkgestemde kunnen ontmoeten, waar fantasie en realiteit elkaar omarmen en jullie liefde wordt gevuld met allerhande lekkers, de meest sexy beats worden omringd door een bloemenpracht en harten der liefde

Ook Cupido zal deze avond zijn liefdespijlen richten...

Deze avond worden jullie gestreeld op heerlijke sexy en opzwepende beats van bekende Dj's in en uit de erotische scene.

Toegang is uitsluitend voor koppels - single dames.
T Girls of een Travestie zijn welkom.
Single mannen niet toegestaan!!!

Entree prijs is 50 euro p.p. All Inclusive.
Drank - luxe hapjes - buffet - locker - parkeren en gebruik maken van alle faciliteiten die de club te bieden heeft.

Erotic Palace 7Sins, is een zeer modern en verzorgde club voor het erotisch uitgaan met spannende extra's. Er is een gezellige bar, een swingende dansvloer, volledig nieuwe ruime buiten area een tweetal jacuzzi's, infrarood sauna en natuurlijk zijn er ook de nodige erotische thema/ speelruimtes aanwezig.

Let op: de club hanteert vanaf 22:30 uur een verplichte dresscode.....
Voor de dames betreft dit: lingerie in de kleuren rood, roze of wit (verlies hierbij het thema niet uit het oog en laat je fantasie de vrije loop...)
Voor de heren betreft dit: een boxer of short.

Tijdens deze avond zal er wederom een "Best dressed couple" gekozen worden die hiermee vrij entreekaarten kunnen winnen voor de volgende editie van Kiss event.Overnachten:
In samenwerking met B&B De Beekvallei kun je aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt type 1 is € 80,- (normaal € 90,-) of 2 persoonskamer met ontbijt en terras type 2 is € 90,- (normaal € 100,-) Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck tot uiterlijk 12:00 uur. Je kan de kamer rechtstreeks boeken per telefoon +31 (0) 614 934 911 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Paul/ 7Sins.

 

Navigatie:
Het gemakkelijkste is om niet ons werkelijke adres in te voeren maar om Houtweg in te geven in je navigatiesysteem. Als je dan eenmaal deze straat bent ingereden, dan blijf je alsmaar rechtdoor rijden tot je na ongeveer 1 km over een bruggetje komt. Hierna houd je links aan en na 300 meter zul je ons vinden aan de rechterkant. (Het werkelijke adres is de Herenlaakweg 64 in 3680 Maaseik maar de meeste navigatiesystemen sturen je verkeerd.)

 

TIP: Via de gratis te downloaden App “Waze” waarin je “Club 7 Sins” ingeeft rijd je perfect tot op ons parking.