Vrijdag 21 juni 2019 *** Xscape on Friday ***

 

Iedere eerste en derde vrijdag van de maand
Open van 21:00 tot 03:00 uur vanaf 21+

***Xscape on Friday***

Wil jij ook eens op vrijdag ontsnappen van huis of niet meer aan de bar zitten in een bruin café? Ben je misschien ook op zoek naar een andere manier van uitgaan, iets anders dan anders? Wil je iets meer spanning en erotiek opzoeken?

Dan hebben wij de oplossing voor je gevonden.
Kom iedere eerste en derde vrijdag van de maand naar Erotic Palace 7Sins en beleef een avond zoals je nog nooit eerder hebt ontdekt.

Een avond met gelijkgestemde gasten die ook willen ontsnappen aan de sleur van thuis. Deze avond zullen er koppels, vrijgezelle dames en heren aanwezig zijn. Ook welkom ben je als transgender, shemale, homoseksueel of welke geaardheid dan ook, zolang we elkaar maar respecteren en accepteren! Het is belangrijk dat een ieder zich bij ons thuis voelt zonder dat er over wordt geoordeeld.

Dj Jack Black zal deze avond gaan invullen met gouwe ouwe dance classics uit de jaren 70's, 80's, 90's en de hedendaagse muziek van nu. Deze meeslepende klanken zullen je zintuigen doen prikkelen en zo langzaam zal je verlangen naar meer.

Wat verlangen wij van onze gasten.....
Dat wanneer je onze club bezoekt, je bij binnenkomst netjes en verzorgt bent en in je mooiste outfit de ontmoetingsplek verkend.

Wanneer je eenmaal op je gemak bent gesteld en kennis hebt gemaakt met onze club en onze overige gasten, zullen we vanaf 22:30 uur overgaan tot een verplichte dresscode en wij vragen onze gasten dit te hanteren !!!

Dress to Impress.....
Dresscode dames; Sexy Nightlife - Party Club Wear of Lingerie indien mogelijk op High Heel´s of eigen sexy creatie.
Dresscode man; Party Club Wear - Hippe Boxer mogelijk op verzorgde sneakers of slippers.

In onze club hanteren we een all inclusive concept dat inhoud;
Entree inclusief drank - versnapering ´´warm/koud buffet´´ of ´´finger foods´´ locker - plus het gebruik mogen maken van alle luxe aan faciliteiten die we als club te bieden hebben zowel binnen als buiten.
Koppels á € 50,-
Single dames - Travestiet - Shemale - Transgender - TGirl á € 25,-
Single man á € 75,-

Bezoek voor de mogelijkheden onze website;
www.clubsevensins.com

Graag tot ziens in;
Erotic Palace 7Sins Maaseik
Herenlaakweg 64
3680 Maaseik ( België)