Vrijdag 28 juni 2019 *** High Heels ***

 

Vrijdag 28 juni
Open van 21:00 tot 03:00 uur vanaf 21+

*** High Heels ***


Voor onze extra vrijdag van deze maand hebben we een elegant maar ook weer stout feestje in gedachten, een feestje waar erotiek en romantiek een andere dimensie zullen uitstralen, waar erotische dansen en swingen hand in hand gaan in ieders fantasie.

Erotic Palace 7Sins Maaseik heeft een manier van uitgaan ontdek waar dat een ieder openstaat waar hij/zij voor leeft.

Ga jij graag op stap waar je kan dansen en sjansen maar niet méér of ben jij juist die lekkere stouterd die net iets meer spanning op wilt zoeken, in onze club is iedereen vrij in wat hij/zij doet zolang het maar acceptabel blijft voor de ander, dus hou het concreet en niet abnormaal en jij zult de avond van je leven kunnen begeven zonder dat een ander er over oordeelt in de daar voor bestemde thema kamers die we voor jullie hebben gecreëerd.

DJ JJ zal jullie avond begeleiden met de meest sexy maar vrouwvriendelijke dance classics uit de jaren 70,80 & 90 maar dan in een nieuw jasje.

Wat verlangen wij van onze gasten.....
Dat wanneer je onze club bezoekt, je bij binnenkomst netjes en verzorgt bent en in je mooiste outfit de ontmoetingsplek verkend.

Wanneer je eenmaal op je gemak bent gesteld en kennis hebt gemaakt met onze club en onze overige gasten, zullen we vanaf 22:30 uur overgaan tot een verplichte dresscode en wij vragen onze gasten dit te hanteren !!!

Dress to Impress.....
Dresscode dames; Sexy Nightlife - Party Club Wear of Lingerie indien mogelijk op High Heel´s of eigen sexy creatie.
Dresscode man; Party Club Wear - Hippe Boxer mogelijk op verzorgde sneakers of slippers.

In onze club hanteren we een all inclusive concept dat inhoud;
Entree inclusief drank - versnapering ´´warm/koud buffet´´ of ´´finger foods´´ locker - plus het gebruik mogen maken van alle luxe aan faciliteiten die we als club te bieden hebben zowel binnen als buiten.
Koppels á € 50,-
Single dames - Travestiet - Shemale - Transgender - TGirl á € 25,-
Single man á € 75,-

Bezoek voor de mogelijkheden onze website;
www.clubsevensins.com

Graag tot ziens in;
Erotic Palace 7Sins Maaseik
Herenlaakweg 64
3680 Maaseik ( België)