Algemeen

In 7 Sins kan iedereen zijn gewenste erotische droom tot werkelijkheid laten komen, je waant je in een grote familie waar alles mogelijk is en waar ieder respect heeft voor elkaar.

Op speciale events zijn er soms speciale kledingvoorschriften waar wel mee rekening gehouden moet worden. Het tijdstip van het omkleden wordt door de DJ omgeroepen, maar mag ook direct bij binnenkomst.

De eerste keer

Komen jullie voor de eerste keer dan is de zaterdag wel de meest geschikte avond. We zullen je graag een rondleiding geven in onze grote club. Niets moet maar alles kan! Laat je betoveren op de dansvloer door de fantastische DJ's en de erotische ambiance.

Nee is ook nee en zal door iedereen gerespecteerd dienen te worden, jullie bepalen uiteindelijk zelf wat je wilt en de sfeer zal jullie helpen om aangenaam de spanning op te bouwen. Geniet, zien en gezien worden. Eenmaal geweest en je zult ons vaker willen bezoeken, want onze feesten geven je de energie om de volgende week weer weg te kunnen dromen naar een volgend bezoek.

Kledingvoorschrift

Zorg ervoor dat je verzorgd, sexy en fris erbij staat, je creativiteit hierin zal zeker gewaardeerd worden door de overige bezoekers en sneller tot contact kunnen leiden.

Drank en fingerfood

In Club Seven Sins is alleen het beste goed genoeg, wij werken uitsluitend met A-Labels en geen imitaties. Enkele voorbeelden van onze dranken:Bacardi superieur, limon, razz,  Jack Daniels, Eristof Wodka, Licor 43 etc etc....

Daarnaast is er een verzorgd en smakelijk buffet met warm en koude gerechten, zoals eerder gezegd: alléén het beste is goed genoeg.

Parkeerplaats

De ligging van onze club is aan een afgelegen weg buiten de bebouwde kom, er is altijd voldoende plaats voor alle auto's om te parkeren, onze parkeerhulp zal je een geschikte plaats toewijzen.

Drugs en overmatig drankgebruik

Bij constatering van drugsgebruik zul je verwijderd worden uit onze club en de toegang in het vervolg ontzegd worden. Mochten er gasten zijn met overmatig drankgebruik dan zal dit tevens leiden tot ontzegging van de toegang, drink met mate, want je medebezoekers zullen je zo eerder aantrekkelijk vinden dan in beschonken toestand. Geniet ten volle van de erotiek.