Algemeen

In 7 Sins kan iedereen zijn gewenste erotische droom tot werkelijkheid laten komen. Je waant je in een grote familie waar alles mogelijk is en waar ieder respect heeft voor elkaar.

Op speciale events zijn er soms speciale kledingvoorschriften waar we vragen om hier rekening mee te houden. Het tijdstip van het omkleden is op zaterdagen verplicht vanaf 22.30 uur en op zondagen gelijk na binnenkomst. Dit is een regel die voor al onze gasten van toepassing is.

De eerste keer

Komen jullie voor de eerste keer laat het dan even weten want, indien jullie dit willen, zullen we je graag een rondleiding geven. Niets moet maar alles kan! Laat je betoveren op de dansvloer door de fantastische DJ's en de erotische ambiance.

Nee van een dame of zelfs een heer is nee en zal door iedereen gerespecteerd dienen te worden! Jullie bepalen uiteindelijk zelf wat je wilt en de sfeer zal jullie helpen om aangenaam de spanning op te bouwen. Geniet, zien en gezien worden. Eenmaal geweest en je zult ons vaker willen bezoeken, want onze feesten geven je de energie om de komende week weer weg te kunnen dromen naar een volgend bezoek aan onze club.

Kledingvoorschrift

Zorg ervoor dat je verzorgd, sexy en fris erbij staat, je creativiteit hierin zal zeker gewaardeerd worden door de overige bezoekers en sneller tot contact kunnen leiden.

Drank en fingerfood

In Erotic Palace Seven Sins is alleen het beste goed genoeg. Wij werken uitsluitend met A-Labels dranken. Enkele voorbeelden van onze dranken:Bacardi superieur, lemon, razz,  Jack Daniels, Eristoff Wodka, Likeur 43 etc etc....

Daarnaast is er een verzorgd en smakelijk buffet met warm en koude gerechten, zoals eerder gezegd: alléén het beste is goed genoeg.

Parkeerplaats

De ligging van onze club is aan een afgelegen weg buiten de bebouwde kom. Er is altijd voldoende plaats om te parkeren, onze parkeerhulp zal je een geschikte plaats toewijzen.Wie met de camper/ mobilhome komt krijgt GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking. De parking is bewaakt met cameratoezicht met respect voor je privacy.

Drugs en overmatig drankgebruik

Bij constatering van drugsgebruik zul je verwijderd worden uit onze club en de toegang in het vervolg ontzegd worden. Mochten er gasten zijn met overmatig drankgebruik dan zal dit tevens leiden tot ontzegging van de toegang in de club. Drink met mate, want je medebezoekers zullen je zo eerder aantrekkelijk vinden dan in beschonken toestand. Geniet ten volle van de erotiek.