Algemeen

Erotic Palace 7Sins Maaseik is een club waar open-minded– en party people zich onder één dak bevinden en is geschikt voor koppels, single vrouwen en single mannen. Hiervoor hebben we een spannend en erotisch concept voor het “andere” uitgaan ontwikkeld.
Een concept waar erotiek en romantiek een nieuwe dimensie zal gaan beleven.
In onze club voel je je direct thuis in een warme en comfortabele sfeer. De grote bar met zithoeken is dan ook de perfecte plek om gelijkgestemde gasten te ontmoeten en contact te leggen.

In 7 Sins organiseren we regelmatig feesten met steeds de beste dj’s. Dit kan ook in samenwerking met andere organisaties.
Bezoek hiervoor onze agenda zowel hier als op onze bedrijfspagina Erotic Palace 7Sins Maaseik via Facebook voor de mogelijkheden of neem even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


Heb jij of je partner toch nog enige drempelvrees? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen jullie bijpraten over hoe de sfeer en beleving er bij ons aan toe gaat en wellicht is net dat ene zetje dat jij of je partner nodig hebben voor een mogelijk spannend avondje uit.

Uit enige ervaring kunnen we u verklappen dat de zaterdagen ook veel bezocht worden door open-minded party people. Daarom raden we de swingers aan om niet te wachten op actie maar zelf mee te zorgen voor actie.

Op zaterdag zijn single heren enkel toegelaten in het gezelschap van een koppel of single dame. Single heren mogen niet alleen naar de eroruimtes op zaterdag. Op andere dagen is dit wel toegestaan!

Wij wensen jullie alvast veel plezier in onze club!

Met vriendelijke groeten,
Team 7Sins

Prijzen

1.

Vrijdag:
21:00 - 03:00 uur
Koppels: € 50,-
Single dames: € 25,-
Single heren: € 75,-

 

 

2.

Zaterdag:
21:00 - 05:00 uur
Koppels: € 75,-
Koppel + single vergezel €150,-(koppel is verantwoordelijk voor de single vergezelle heer deze niet alleen of ongevraagd de themakamers mag bezoeken)

Single dame: € 25,-

Op ons thema avond Couples Only zijn single heren niet toegelaten. 

 

3.

Elke zondag:
16:00 - 00:00 uur
Koppel: €50,-
Single dame: €25,-
Single heer: €75,-
T-Girls, Travesties, Ladyboy, Trangender: € 25,-

Laatste zondag v/d maand;

Sunday Lovers 
16:00 - 00:00 uur, bij temperaturen vanaf een graadje of 20© openen we onze spraakmakende tuin speciaal voor U al vanaf 14:00 uur.

Een laagdrempelig concept waar meerdere Dj´s zich mogen profileren, waar jullie kennis kunnen maken met een andere manier van uitgaan.


Koppel: € 65,-
Single dame: € 25,-
Single heer: € 85,-
T-Girls, Travesties, Ladyboy, Transgender: € 40,-

Voor meer informatie per evenement, klik onder "AGENDA" op de knop "LEES MEER".

Betalen met bancontact/pinnen mogelijk.