Erotic Palace 7 Sins

Henk en Seth heten jullie welkom in de club Erotic Palace 7Sins Maaseik.

 

Erotic Palace 7 Sins is een nieuw begrip in het swingersleven. Henk en Seth zijn samen in dit avontuur gestart en zij heten dan ook iedereen welkom! Koppels, single dames en single heren. Homo, lesbisch of bi, het maakt hun niet uit zolang je maar plezier hebt met elkaar.

7Sins staat vooral voor “de sfeer die je nergens anders hebt, muziek die je nergens anders hoort” Je zal het natuurlijk zelf moeten komen ontdekken. Eenmaal binnen voel je binnen een mum van tijd het “thuis komen” gevoel. Kom je voor de eerste keer naar onze club dan zal de gastvrouw je graag een rondleiding geven als je dat wil.

Onze grote ruime parking heeft voldoende plaats voor personenwagens en campers/mobilhomes. Voor wie met campers/mobilhomes komen voorzien we gratis elektriciteit.

De grote stijlvolle bar met zithoeken, dansvloer, partytafels en barkrukken is de ideale plek om nieuwe contacten te leggen. Dans je als vrouw graag maar blijf je man liever zitten? Dit kan perfect bij ons. Onze speciaal geselecteerde dj’s zorgen er alvast voor dat je in een erotische sfeer komt .

Naast de bar hebben we aansluitend de rokersruimte die volledig van ramen voorzien is waardoor je niet het gevoel hebt dat je apart zit maar steeds mee in de sfeer blijft en kan zien wat er zich op de dansvloer afspeelt. Achter de rokersruimte heb je dan de doorgang naar de tuin waar twee jacuzzi’s tot jullie beschikking staan zowel in de zomer als in de winter. Badjassen hangen, ter jullie beschikking, aan het begin van de doorgang naar de tuin die trouwens mee in de prijs inbegrepen zijn.

Op de eerste verdieping hebben we de lockers waar jullie je rustig kunnen omkleden wanneer je dit wilt. De lockers kunnen jullie afsluiten met een eigen gekozen code dus geen gedoe met sleuteltjes. De speelruimtes op het eerste en tweede verdiep zijn stijlvol en warm ingericht. Jullie kunnen kiezen tussen een intieme kamer of een kamer waar je met meerdere koppels op ontdekking kan gaan. Er zijn diverse kamers in verschillende stijlen en mogelijkheden.

Een warm en koud buffet zorgt voor ervoor dat je steeds iets kan eten wanneer je hier zin in hebt. Tijdens de nacht wordt er ook nog rondgegaan met allerhande verschillende fingerfood's en hapjes.

Zijn jullie een beetje nieuwsgierig? Trek dan je stoute schoenen aan en kom onze club bezoeken. Wij verwelkomen jullie graag en garanderen een leuke en spannende avond in Erotic Palace 7 Sins!!

Tot ziens! Het 7 Sins team

 

 

B&B De Beekvallei

Nieuw Erotic Palace 7Sins Maaseik in samenwerking met B&B de beekvallei kunnen we jullie overnachtingen aanbieden.

Afstand van 7Sins tot de B&B is 3,5 km Standaard prijzen zijn 90 en 100 Euro

Voor andere zaterdagen geven we ook korting voor gasten van 7Sins; namelijk is de prijs dan 75 Euro;

Dit natuurlijk alles naar gelang de beschikbaarheid van de kamers wel belangrijk dat 7Sins gasten per mail boeken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Paul telefonisch op nummer +31 6 14934911 

 

Prijzen

1.

Zondag van 16.00 uur - 00.00 uur (vanaf 1 oktober wintermaanden)

 

Koppel: € 50,-  
Singel heer: € 75,-
Singel dame: € 25,-

  

Zondag van 14.00 uur -00.00 uur (zomermaanden)

 

Koppel €60,-
Single heer €85,-
Single dame €25,-

2.

Zaterdag van 21.00 uur - 05.00 uur


Koppel: € 75,-
Singel dame: € 25,-
Singel heer: niet toegelaten

Onze filosofie

1.

Erotic Palace 7Sins Maaseik is een club waar open-minded en party people zich onder 1 dak bevinden en is geschikt voor koppels, single vrouwen en single mannen. Hiervoor hebben we een spannend en erotisch conceptvoor het “andere”  uitgaan ontwikkeld.  Een concept waar erotiek en romantiek een nieuwe dimensie zal gaan beleven. In onze club voel je je direct thuis in een warme en comfortabele sfeer. De grote bar met zithoeken is dan ook de perfecte plek om gelijkgestemde gasten te ontmoeten en contact te leggen.

 

In onze club organiseren we regelmatig feesten met steeds de beste dj’s. Dit kan ook in samenwerking met andere organisaties. Bezoek hiervoor onze agenda zowel hier als op onze bedrijfspagina Erotic Palace 7Sins Maaseik via Facebook voor de mogelijkheden of neem even contact met ons op. Heb jij of je partner toch nog enige drempelvrees? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen jullie bijpraten over hoe de sfeer en belevingbij ons er aan toe gaat en wellicht is net dat ene zetje dat jij of je partner nodig hebben voor een mogelijk spannend avondje uit. 

 

Uit enige ervaring kunnen we u verklappen dat de zaterdagen ook veel bezocht worden door open-minded party people.  Daarom raden we de swingers aan om niet te wachten op actie maar zelf mee te zorgen voor actie. Op zaterdag zijn single heren enkel toegelaten in het gezelschap van een koppel of single dame.  Single heren mogen niet alleen naar de eroruimtes op zaterdag. Op andere dagen is dit wel toegestaan!

 

Wij wensen jullie alvast veel plezier in onze club!

 

Met vriendelijke groeten, 7Sins Team

Contact

1.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.