Algemene informatie

Club 7 Sins - Erotic Palace is een mooi, nieuw, modern en erotisch concept voor het nieuwe uitgaan. Je zult een vernieuwende, erotische dimensies ervaren waar je je eigen ongeremde fantasien in onze club kunt beleven. 
 
Spannende sfeer

We hebben voor jullie de perfecte atmosfeer gecreerd en eenmaal binnen voel je je direct thuis. We hebben veel aandacht besteed om de juiste stemming te raken. Het nieuwe interieur bijvoorbeeld brengt je meteen in de spannende sfeer om de zeven zondes mee te maken. De grote stijlvolle bar met ruime zithoeken is de perfecte ontmoetingsplek waar je nieuwe contacten kunt leggen. Onze speciaal geselecteerde DJ's dragen je mee op de grote dansvloer waar hun muziek je al snel in hogere sferen zullen brengen.

Zintuigen prikkelen 

Op de eerste en tweede verdieping hebben wij diverse kamers voor jullie ingericht. Allemaal in een eigen stijl en mogelijkheden. Ook hier heeft een volledige transformatie plaatsgevonden, aansluitend bij de ultieme erotische sfeer die je zintuigen zullen prikkelen; lust en erotiek zullen hier een nieuwe dimensie krijgen.
 
Ook aan het innerlijke mens is gedacht. Ons warme en koude buffet zorgt voor de juiste opkikker. Aan energie en smaak zal het zeker niet liggen na het proeven van de lekkernijen.
 
Neem de stap om onze club eens te bezoeken. Wij verwelkomen jullie graag en garanderen een zinderende en spannende avond in Erotic Palace 7 Sins.

Heel graag ontvangen wij jullie in onze fantastische club !
 
Groet van heel ons 7 Sins-team