Parenclub BelgiëJe allereerste bezoek aan een parenclub in België, Maaseik ?

Er wordt veel geschreven over parenclubs in de media en het internet. Vaak goede berichten maar helaas soms ook nare uitlatingen. Daarom willen wij graag voor jou de moeite nemen om parenclubs (die van ons in het bijzonder) te beschrijven, maar ook waar jij zelf op kunt letten bij jouw keuze van welke parenclub dan ook in het algemeen. Natuurlijk hopen wij dat jij ook eens een keer voor ons kiest.Een bewuste keuze voor het bezoeken van een parenclub

De locatie:
Je eigen persoonlijke voorkeur staat voorop. Als jij je prettig voelt bij de locatie en uitstraling van de locatie of pand van de parenclub naar keuze, dan is de eerste stap gezet. Sommige mensen houden van een open en bereikbare locatie, terwijl anderen zich weer liever op een discrete en verborgen locatie bevinden.

De website:
De volgende stap die je kunt nemen is het bekijken van de website, er van uitgaande dat iedere parenclub wel een website heeft (wat je tegenwoordig wel mag verwachten). De website geeft een vrij nauwkeurig beeld van hoe de organisatie van de parenclub ervoor staat. Investeren ze in een mooi en verzorgd pand en ook in een overzichtelijke en passende, professionele website dan mag je er vanuit gaan dat ze niets aan het toeval overlaten om de juiste beleving mee te geven. Klik eens door de website heen en kijk vooral naar de foto’s. Geven die een goed en duidelijk sfeerbeeld weer waar jij je prettig bij voelt? Voilà, zoals ze dat in België zeggen. De tweede stap is gezet.

De referenties:
Op vele platformen kun je referenties vinden; ook over parenclubs. Jammer genoeg zijn er veel duistere sites te vinden die achterstallig onderhoud laten zien. Als wij je mogen adviseren dan geeft de website van Swingers Date Club een objectief oordeel. Deze is te vinden via www.swingersclublist.com.

Referenties op de persoonlijke site van de parenclub is misschien nog geloofwaardiger, echter enkel positieve reacties op de website zou je aan het twijfelen kunnen brengen. Er is toch altijd wel een kritiekpuntje te vinden? De laatste, en misschien wel meest betrouwbare referentie is sociale media. Kijk of ze bijvoorbeeld een Facebook pagina hebben.

Het contact:
Het persoonlijke of telefonische contact met de eigenaar / eigenaren van een parenclub geeft voor jou het meest krachtige gevoel. De toon van het gesprek en de bereidvaardigheid is iets wat je voelt en zelden over nadenkt.

De Drempel:
Of je nu in Nederland, België of een ander vreemd land bent, meestal voel je bij het binnenlopen van de parenclub pas echt of jij je thuis voelt of niet. Maar ja, dan ben je de drempel wel over natuurlijk. Wij van Club 7 Sins houden de drempel in ieder geval heel laag voor je.

Inschrijving Kamer van Koophandel in Nederland of Handelskamer in België:
Net als iedere organisatie dient ook een parenclub te voldoen aan vele richtlijnen van de wetgeving, maar ook hygiëne en vergunningen. Een simpele zoektocht binnen Google of de website van de parenclub zou normaal gesproken het inschrijvingsnummer laten zien van de onderneming, al is het maar om bedrijven te laten zien dat zakelijk betalingsverkeer ook mogelijk is.