Second loveSecond Love en onze ervaringen

Eigenlijk is Second Love van een datingsite gegroeid naar een begrip die vele mensen kennen en gebruiken in hun dagelijkse taalgebruik. Jammer genoeg begint Second Love een negatieve annotatie te krijgen. Veel mensen haken af van de website en hebben slechte ervaringen. Klaarblijkelijk wegen de kosten bij Second Love niet op bij wat ze er van terug krijgen. Vanzelfsprekend snappen wij dat mensen die iets te klagen hebben sneller in de pen klimmen dan de mensen die een positieve ervaring hebben met Second Love.
Wij kijken anders naar Second Love, want het initiatief van Second Love is iets waar wij ons volledig bij aan sluiten.

“Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden.”
Bron : www.datingwebsites.nl

Wij zien Second Love als een positieve kans om de relatie met je partner niet te laten lijden onder de drang naar seksueel contact met een ander. Natuurlijk dien je wel de functie van Second Love goed te begrijpen. Alleen dan zal de Second Love ervaring volledig tot zijn recht komen zonder dat het je de relatie kost.

Nog geen ervaring met second love, parenclubs of swingersclubs? Kijk dan eens op de volgende pagina voor meer informatie.