Lieve party vrienden❤

De nieuwe maatregelen zijn bekend. Vanaf morgen moeten we 3 weken dicht.

Zaterdag 27 november is nu vrijdag 26 november voor Naughty Burlesque Night bij de 7Sins.

Hou je van teasen & pleasen en van verleiding op heerlijke muziek. De muziek op deze avond een mix is van puur genot, spel en uitdaging, het kunnen genieten van elkaar of met anderen…dan is dit zeker iets voor jou/jullie.

Onze dj’s zorgen voor de heerlijke dance beats.

We zijn van 20.00 tot 4.00 uur open met de covid maatregelen die nu van toepassing zijn, dus een QR code is verplicht.

Veel liefs en tot vanavond het 7Sins team

LET OP! Vanaf zaterdag 20 november gelden bij ons ook de Corona maatregelen! Het is dan verplicht een mondmasker te dragen en je dient ook over een geldige QR-code te beschikken. We zijn zaterdag tot 5.00 uur geopend!

Erotic Palace 7Sins

Terug naar de mooie sensuele avonden/nachten, de muziek, de erotische sfeer en de echte sexy party-tijgers en tijgerinnen. Je wordt verwelkomd in de mooiste en meest spraakmakende erotische club 7Sins te Maaseik ( België ). Een erotische club, zoals een erotische club bedoeld is! Met op de begane grond een ruime bar, spiegels en dansvloer. The best DJ’S only! Geheel nieuw gesloten eetruimte met een uitgebreid warm buffet, fingerfood, fruit etc. Buiten staat een feestpaviljoen met loungebedden en jacuzzi geheel verwarmd. Nog een buiten jacuzzi (overkapt), opgiet sauna.. De bovenverdiepingen nodigen je uit om uitdagend en ondeugend te zijn om je stoutste dromen waar te maken. Tevens vind je hier ook de locker ruimte.

Let’s dance!

ONZE CLUB

dancing & romancing

Dancing, Flirting & Romancing….het flirten en het spelen met elkaar begint al met de juiste muziek op onze dansvloer.  De spanning wordt groter naarmate de avond vordert in onze ‘speelkamers’. Geniet van elkaar en van een heerlijke nacht!

BEKIJK ONZE CLUB

ONZE PRACHTIGE BAR

stijlvol en gezellig

Onze grote stijlvolle bar met relaxte zithoeken is de ideale plek om nieuwe contacten te leggen. Haal je gezellig een drankje bij ons?

BEKIJK DE FOTO’S

Something to drink?

Let’s party!

ONZE AGENDA

fantastische themafeesten!

We organiseren regelmatig spannende themafeesten met opwindende dresscodes. We nodigen dan de beste dj’s uit binnen- en buitenland om te komen draaien! Kijk snel in onze agenda voor alle info.

BEKIJK DE AGENDA

ONZE SPANNENDE SFEER

is overal bekend

7Sins staat vooral voor een opwindende sfeer die je nergens anders zult beleven. Een fijne sfeer waarbij iedereen zich heerlijk vrij….en vooral welkom voelt. Daarom komt men vanuit heel België en Nederland graag naar onze fijne club.

BEKIJK ALLE INFO

Wanna play?

bekijk hier al onze themafeesten

Onze agenda

Naast de reguliere avonden organiseren we ook spannende en bijzondere erotische themafeesten.  Van onze ‘warme’ tuinfeesten tot aan de uitdagende ‘High Heels’ parties: De unieke themafeesten van Erotic Palace 7Sins zorgen altijd voor een bijzondere ‘stoute’ ervaring.
Bekijk hier onze agenda.