dress to impress

Onze dresscode

Wij vragen aan al onze gasten om sexy en stijlvol gekleed te gaan. Niet alleen de bovenkleding, maar juist ook van de onderkleding verlangen wij dat deze verleidelijk en spannend is. Denk aan prachtige lingerie voor de dames en de heren gaan natuurlijk gekleed in mooie boxershorts. Immers, het oog van de dames wil zeker ook wat…

Stijlvol, sexy en opwindend

Al onze gasten komen verzorgd en stijlvol gekleed bij ons aan de deur. Onze gasten doen graag hun best om er verzorgd uit te zien: De dames in prachtige sexy jurkjes of sexy clubwear…de heren gekleed in pantalon met daarboven een overhemd al dan niet met een jasje. Maar hoe later het wordt….hoe warmer het wordt en ook de dresscode verandert dan mee.

Op zaterdag is vanaf 22.30 uur kleedt iedereen zich langzaam maar zeker om naar de opwindende dresscode van onze club. De dames verwachten we in mooie, spannende lingerie. Draag lingerie waar jij je sexy in voelt en je zult stralen!

De heren zien we graag in een mooie verzorgde boxershort. Vergeet niet om slippers of bijpassende schoenen mee te nemen. En…denk eraan dat de dames ook graag hun ogen de kost geven en wat lekkers willen zien 😉

Als we een themafeest organiseren dan wordt elke gast ook in de dresscode van het desbetreffende thema verwacht. Deze zal altijd in de agenda aangegeven zijn.

Kleed je vaker om als je wilt!

Kun je maar niet kiezen wat je wilt dragen? Geen probleem! Onze kluisjes zijn groot genoeg om meerdere setjes kleding te bewaren. Je kleedt je dan toch gewoon nog een keer om als je wilt?

Op de eerste verdieping hebben we elektronische lockers waar jullie je rustig kunnen omkleden wanneer je dit wilt. De lockers kunnen jullie afsluiten met een eigen gekozen 4 cijferige code dus geen gedoe met sleuteltjes.

Clubwear

In onze club staat Lenie regelmatig met haar stand vol fantastische clubwear kleding. Hier kun je de nieuwste trends vinden op het gebied van clubwear voor iedere gelegenheid. Zowel voor hem als voor haar. Ben je op zoek naar mooie, sexy, elegante en charmante club- of partywear, dan mag je haar zeker niet missen.

Ze staat om de week bij 7Sins op de zaterdagavond klaar voor je!